Zákusky

Zhruba desítka pracovnic naší cukrářské výroby se stará o spokojenost zákazníků. Našim krédem jsou osvědčené receptury, používání kvalitních surovin, poctivá řemeslná práce a spolehlivý servis. Proto si s důvěrou projděte naši nabídku, kterou vám, jak alespoň doufáme, představujeme v podobě srozumitelné pro běžného spotřebitele, potom už postačí zvednout telefon, či zajít do obchodu. Ještě malý dovětek. V případě zvláštní objednávky (rodinné oslavy, fi remní rauty...) umíme připravit a dodat uvedené zákusky v provedení „mini“, tj. v poloviční hmotnosti oproti hmotnosti uvedené v této nabídce.

  • Sachr dort

    V podstatě se jedná o jednu dvanáctinu dor- tu, který jsme popsali v předchozí položce. Liší se pouze ve zdobení, kdy nakrojený díl zdobíme jak bílou, tak i čokoládovou šlehač- kou, což působí velmi dekorativně při podá- vání.

    • Objednací číslo: 209
    • volné 1 ks 105 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Fondánový věneček

    Věnečky vždy patřily a patří k chloubě vltavo- týnských cukrářů. Je to radost, když se poda- ří nadýchaný korpusek a hlaďoučký žloutko- vý krém, kterým jej naplníte. Fondánová poleva umí lákat k neodolání.

    • Objednací číslo: 218
    • volné 1 ks 60 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Pražská koule

    Vyznavači tradiční cukrařiny oceňují piško- tové buflery spojené čokoládovým krémem namáčené v cukrovém rozvaru, bohatě sy- pané drcenými arašídy a polévané čokolá- dou. Elegance, která chutná.

    • Objednací číslo: 266
    • volné 1 ks 100 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Šáteček s krémem

    Jeden z nejtradičnějších vltavotýnských zá- kusků. Šáteček z listového těsta je plněný žloutkovým krémem s rumovým aroma a sy- paný moučkovým cukrem. Přesně takový vyrábějí celé generace zdejších cukrářů.

    • Objednací číslo: 247
    • volné 1 ks 55 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Vltavotýnský větrník

    Naše cukrářky pečlivě připravují jedinečnou pálenou hmotu, po upečení vysoko vyskočenou a křehoučkou, kterou po rozkrojení plní dvojím krémem. Jednak šlehačkovým s pudinkem zastudena, jednak karamelovou šlehačkou. Po přelití karamelovým fondánem se větrník stává naprosto neodolatelným.

    • Objednací číslo: 252
    • volné 1 ks 110 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Laskonka

    Co povídat o laskonkách. Kdo by neznal křehoučké bílkové oválky s mandlemi a kokosem. Přesně podle po léta osvědčeného receptu je usušíme a plníme máslovým oříškovým krémem. Náš vltavotýnský recept nejspíš patří k osvědčeným, protože naše laskonky nesmějí chybět v žádné objednávce cukroví pro rodinnou oslavu.

    • Objednací číslo: 255
    • volné 1 ks 40 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Rohlíček z třeného těsta

    Třené linecké těsto má být křehké, jemné a po upečení má vonět citronem a vanilkou. Přesně takové rohlíčky plníme marmeládou a jejich špičky namáčíme do čokolády. I v jednoduchosti můžete najít bohatý chuťový zážitek.

    • Objednací číslo: 256
    • volné 1 ks 40 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od dodání
  • Míša řezy

    Když náš tvarohový Míša v kelímku dosáhl takové obliby, nemohli jsme jej nenabídnout také na zákusku. Dvakrát se opakuje vrstva kakaového piškotu a krém z Míši a šlehačky. Povrch řezu je přelitý čokoládou a glazovaný. Jistě milé překvapení pro vyznavače neotřelých receptur.

    • Objednací číslo: 212
    • volné 1 ks 100 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Linecký koláček

    Určitě nejznámější a nejoblíbenější zákusek z lineckého těsta, plněný marmeládou, vonící citronovou kůrou, vanilkou a Vánocemi. Od nás můžete mít kousek vánočního potěšení po celý rok.

    • Objednací číslo: 224
    • volné 1 ks 50 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od dodání
  • Ovocná kostka

    Dva světlé piškotové pláty spojujeme jahodovou marmeládou. Povrch kostky opatříme vrstvou šlehačky a ozdobíme ovocem typu jahody, kiwi či broskve. Vše pak pro zvýšení elegance přeléváme jemnou želatinou

    • Objednací číslo: 425
    • volné 1 ks 90 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Kostka s karamelovou příchutí

    Dvě opakující se vrstvy světlého piškotu s karamelovou šlehačkou pokrýváme jemnou želatinovou glazurou a sypeme čokoládovou rýží.

    • Objednací číslo: 219
    • volné 1 ks 100 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Kremrole

    Podle složení komponentů nemůže být jednodušší zákusek – trubička z listového těsta se naplní sněhovým krémem. Jenomže není kremrole jako kremrole. Lehkou a nadýchanou ji nabízíme díky nevšední řemeslné dovednosti našich cukrářek.

    • Objednací číslo: 217
    • volné 1 ks 40 g
    • 1–5 °C
    • 3 dny od dodání
  • Měsíček

    Základem je jemné piškotové těsto premium ochucené rumovým aroma. Čokoládová poleva a sypání povrchu arašídovou drtí dotváří zákusek velmi dekorativního vzhledu.

    • Objednací číslo: 229
    • volné 1 ks 50 g
    • 1–5 °C
    • 3 dny od dodání
  • Špička

    Noblesní vzhled zákusku dává jak elegantní tvar, tak i tmavá čokoládová poleva. Skvělý chuťový zážitek kombinace kakaového krému s pudinkovou náplní, ochucenou rumem a rumovým aroma.

    • Objednací číslo: 265
    • volné 1 ks 75 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Mini dezert bílá čokoláda

    Na drobném korpusu najdete vysokou vrstvu šlehačkové pěny vonící a chutnající po bílé čokoládě.

    • Objednací číslo: 413
    • volné 1 ks 35 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Řez s punčovou příchutí

    Tradiční práce s piškotovými pláty, kdy prostřední díl je bohatě prosycený rumovým aroma a barevně laděný k růžově červené, což spolu s fondánovým pokrytím působí vysoce dekorativně.

    • Objednací číslo: 228
    • volné 1 ks 60 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Šáteček se sladidlem

    Klasické šátečky z listového těsta plníme DIA krémem se šlehačkou. Namísto moučkového cukru používáme ke zdobení povrchu DIA čokoládu.

    • Objednací číslo: 221
    • volné 1 ks 65 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Věneček se sladidlem

    Klasický věnečkový korpus plníme DIA krémem. Namísto cukrového fondánu používáme na přeliv povrchu DIA čokoládu.

    • Objednací číslo: 200
    • volné 1 ks 65 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Arašídový řez se sladidlem

    Dva pláty z DIA piškotu promazáváme krémem z DIA pudinku, šlehačky a kakaa. Týmž krémem potřeme povrch řezů a posypáváme arašídovou drtí.

    • Objednací číslo: 223
    • volné 1 ks 90 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Indián

    • Objednací číslo: 234
    • volné 1 ks 40 g
    • 1–5°C
    • 3 dny od dodání
  • Kubánský řez

    • Objednací číslo: 274
    • volné 1 ks 100 g
    • 1–5°C
    • 2 dny od dodání
  • Marokánka

    • Objednací číslo: 298
    • volné 1 ks 40 g
    • 1–5°C
    • 14 dnů od dodání
  • Mini šáteček s krémem

    • Objednací číslo: 253
    • volné 1 ks 30 g
    • 1–5°C
    • 2 dny od dodání
Copyright © 2010/2012 All rights reserved. www.vltavotynskelahudky.cz