Hotová jídla chlazená

HOTOVÁ JÍDLA V OCHRANNÉ ATMOSFÉŘE (OA) chlazená
Těmito kvalitními výrobky naší teplé kuchyně vycházíme vstříc všem, kteří potřebují sáhnout po hotové porci (včetně přílohy) a jednoduchým způsobem ji podávat. U našich jídel ve vaničce v podstatě stačí propíchat krycí fólii, vložit jídlo i s obalem do mikrovlnné trouby a nachystat si příbor. Dlouhá trvanlivost umožňuje mít je vždy po ruce v domácnosti i na pracovišti.

  • Dršťková polévka

    Hustá polévka, výrazně paprikové barvy, plná drštěk, vonící po kmínu, česneku a majoránce... Že už si na takovou nevzpomínáte? Zkuste tu naši.

    • Objednací číslo: 931
    • OA miska s víčkem; 1 porce 0,33 l
    • 1–5 °C
    • 14 dnů od data výroby
  • Gulášová polévka

    Musí zasytit, proto ji vaříme hustou, s kousky hovězího a brambor, vonící paprikou, česnekem a pepřem. Pokud přikousnete slaný rohlík...

    • Objednací číslo: 932
    • OA miska s víčkem; 1 porce 0,33 l
    • 1–5 °C
    • 14 dnů od data výroby
  • Slovenská zelnice

    Uzené, klobásky, houby, kysané zelí, cibule, paprika, česnek, šlehačka... Zkrátka, skvělý zážitek. S krajícem tmavého chleba...

    • Objednací číslo: 933
    • OA miska s víčkem; 1 porce 0,33 l
    • 1–5 °C
    • 14 dnů od data výroby
  • Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík

    Náplň lusku obsahuje především mleté vepřové a hovězí maso, cibulku, vejce, strouhanku a koření. Sladce navinulá omáčka zaujme jemností a chutí po rajčatovém protlaku. Houskové knedlíky jsou rovněž naším výrobkem.

    • Objednací číslo: 701
    • OA miska s víčkem; 1 porce 610 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Cmunda po kaplicku se zelím

    Plátek šťavnaté uzené plece s dušeným kysaným zelím mezi dvěma zlatavými, česnekem a majoránkou vonícími, bramboráky. Typické krajové jídlo z jihu Čech.

    • Objednací číslo: 702
    • OA miska s víčkem; 1 porce 410 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Kuřecí řízek s bramborem

    Křehoučké kuřecí maso z prsíček v trojobalu z mouky, vajíček a strouhanky, dozlatova smažené v oleji. Brambory maštěné máslem a zdobené petrželkou. Lehká elegance.

    • Objednací číslo: 703
    • OA miska s víčkem; 1 porce 370 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Čočka s uzenou krkovicí a okurkou

    Oblíbenou čočku nakyselo s osmaženou cibulkou a plátkem prouzené krkovičky dobře doplňuje sterilovaná okurka. Je plná chuti a bílkovin.

    • Objednací číslo: 704
    • OA miska s víčkem; 1 porce 410 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Španělský ptáček s dušenou rýží a omáčkou

    Poctivý závitek z hovězího masa plněný slaninou, klobásou, vajíčkem a okurkou. Výrazně masová omáčka připravovaná na cibulovém základu příjemně ladí s dušenou rýží.

    • Objednací číslo: 705
    • OA miska s víčkem; 1 porce 580 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše

    Kořeněné mleté vepřové maso ve směsi s eidamským sýrem v trojobalu z mouky, vajíček a strouhanky. Řízek je dozlatova smažený v oleji. Kaše je maštěná máslem.

    • Objednací číslo: 706
    • OA miska s víčkem 1 porce 440 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Bramborové šišky s mákem

    Máslem maštěné vařené šišky z tradičního bramborového těsta, bohatě sypané mletým mákem a práškovým cukrem. Staré recepty ožívají.

    • Objednací číslo: 708
    • OA miska s víčkem 1 porce 420 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Svíčková z hovězího masa, houskový knedlík

    Prošpikovaný plátek šťavnatého hovězího masa se smetanovou omáčkou. Jídlo je připravováno na tradičním zeleninovém základu a ke zjemnění je použita poctivá šlehačka. Houskové knedlíky jsou rovněž naším výrobkem. Jak rychle lze připravit nejnáročnější české jídlo?

    • Objednací číslo: 720
    • OA miska s víčkem 1 porce 550 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Uzená krkovice, bramborový knedlík, zelí

    Plátek šťavnaté, dobře prouzené, krkovice, maštěný sádlem jedinečně doplňují kolečka bramborového knedlíku a dušené kysané zelí. České, chutné, vydatné...

    • Objednací číslo: 728
    • OA miska s víčkem
    • 1 porce 460 g
    • 21 dnů od data výroby
  • Kuřecí katův šleh s rýží

    Směs křehkých kousků kuřecího masa se zeleninou v hustší omáčce s kečupem a feferonkami. Přílohou je dušená rýže. Lehce pikantní, lehce stravitelný.

    • Objednací číslo: 730
    • OA miska s víčkem 1 porce 540 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Hovězí guláš, houskový knedlík

    Šťavnaté kousky hovězího, výrazná chuť po paprice, osmažené cibulce, kmínu, pepři a majoránce. Znáte snad poctivější guláš? Houskové knedlíky jsou rovněž naším výrob- kem.

    • Objednací číslo: 733
    • OA miska s víčkem 1 porce 550 g
    • 1–5 °C
    • 21 dnů od data výroby
  • Boršč

    • Objednací číslo: 620
    • OA miska s víčkem; 1 porce 0,3 l
    • 1–5°C
    • 14 dnů od data výroby
  • Vepřový vrabec, houskoý knedlík, zelí

    • Objednací číslo: 608
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Kuřecí směs na kari s ananasem, těstoviny

    • Objednací číslo: 609
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Plněný bramborový knedlík se zelím

    • Objednací číslo: 610
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Boloňské špagety se sýrem

    • Objednací číslo: 618
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Zeleninové rizoto

    • Objednací číslo: 621
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Halušky se zelím a slaninou

    • Objednací číslo: 622
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Vepřová játra na slanině s rýží

    • Objednací číslo: 623
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Vepřové nudličky s fazolemi

    • Objednací číslo: 624
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Segedínský guláš, houskový knedlík

    • Objednací číslo: 637
    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Gnocchi s kuřecím masem a špenátem

    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
  • Kuřecí na paprice, houskový knedlík

    • OA miska s víčkem; 1 porce 400 g
    • 1–5°C
    • 21 dnů od data výroby
Copyright © 2010/2012 All rights reserved. www.vltavotynskelahudky.cz