Knedlíky

Náš „knedlíkový“ program nabízí ucelený sortiment jak knedlíků přílohových, tak i plněných, naplňujících potřebu podávání hotového hlavního jídla. Dokonalá výrobní technologie zaručuje dlouhou trvanlivost a snadné podávání po krátkém nahřátí v páře. Ideální pro domácnosti i gastronomické provozy.

  • Houskový knedlík a houskový knedlík malý

    Klasický knedlík, na jaký zaděláváte doma. Tedy z pšeničné mouky, vajec, droždí, samozřejmě s přidanými kostičkami housky. My navíc přidáváme guarovou gumu. Ta dělá těsto jemnější a knedlík také déle vydrží vláčný. Po vyjmutí z fólie nahříváme v páře, nikoliv v mikrovlnné troubě.

    • Objednací číslo: 550 a 555
    • ve fólii 1 ks 600 g, malý 300 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Kynutý knedlík

    Ne, že by se nějak podstatně lišil od knedlíku houskového. Jenom ty kostičky housky v něm nenajdou ti, kteří po nich netouží. Jinak stejné složení, stejná příprava i vaření, včetně oné zlepšující guarové gumy. Také kynutý knedlík je vhodné nahřívat v páře, nikoliv v mikrovlnné troubě, pokud jste nároční na jemnost konzistence jeho povrchu.

    • Objednací číslo: 551
    • ve fólii 1 ks 600 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Bramborový knedlík

    Nemůže chybět v našem knedlíkovém programu. Jsme přece v jižních Čechách, kde neodmyslitelně patří k uzenému, nebo pečené kachničce. Samozřejmě jej také vaříme v páře, šokově zchlazujeme a balíme do fólie. Postačí ohřát, nakrájet na kolečka...

    • Objednací číslo: 552
    • ve fólii, 1 ks 500 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od data výroby;uvedena na etiketě
  • Bramborový knedlík plněný uzeným masem

    Abyste se nemuseli zdržovat s přípravou oběda a přesto si pochutnali na jihočeský způsob. Bramborové těsto plníme směsí jemného salámu, slaniny a uzeného bůčku. Po uvaření v páře a šokovém zchlazení knedlíky srovnáme na tácek a balíme do fólie. Jistě, stačí jenom prohřát. Nějaký tip na vylepšení? Posypat osmaženou cibulkou.

    • Objednací číslo: 553
    • na tácku ve fólii; 1 porce 300 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od data výroby;uvedena na etiketě
  • Ovocné knedlíky borůvkové, jahodové a meruňkové

    Bylo by hříchem nenabídnout naše oblíbené kynuté knedlíky v úpravě na sladko. Jsou nadýchané, plněné marmeládou z borůvek, zahradních jahod nebo meruněk. Malé balení na tácku přímo vybízí k nákupu podle chuti jednotlivých členů vaší rodiny. I když všichni se nejspíše shodnou na prohřátí, polití rozpuštěným máslem, posypání strouhaným tvarohem a pocukrování.

    • Objednací číslo: 556; 557; 558; 559
    • na tácku ve fólii; 1 porce 250 g
    • 1–5 °C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Halušky

    Náročnou přípravu halušek z bramborového těsta, včetně uvaření a vychlazení, jsme udělali za vás. Postačí je prohřát, přidat brynzu s rozškvařenou slaninou nebo uzené se zelím.

    • Objednací číslo: 568
    • OA miska s víčkem; 1 porce 500 g
    • 1–5 °C
    • 10 dnů od data výroby
  • Houskový knedlík

    • Objednací číslo: 550
    • ve fólii 1 ks 600 g
    • 1–5°C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Houskový knedlík krájený

    • Objednací číslo: 560
    • ve fólii 1 ks 600 g
    • 1–5°C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Houskový knedlík krájený

    • Objednací číslo: 563
    • ve fólii 1 ks 300 g
    • 1–5°C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Bramborový knedlík s cibulkou a pažitkou

    • Objednací číslo: 577
    • ve fólii 1 ks 500 g
    • 1–5°C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Houskový knedlík Z Gruntu

    • Objednací číslo: 580
    • ve fólii 1 ks 600 g
    • 1–5°C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
  • Houskový knedlík Z Gruntu krájený

    • Objednací číslo: 581
    • ve fólii 1 ks 600 g
    • 1–5°C
    • 5 dní od data výroby; uvedena na etiketě
Copyright © 2010/2012 All rights reserved. www.vltavotynskelahudky.cz