Smažené pokrmy

Proč vám tuto skupinu jídel představujeme samostatně? Spojuje je dnes již dost vzácná technologie. Pokud před smažením obalujeme, vždycky poctivě v mouce, rozšlehaných vajíčcích a strouhance. Je to sice pracné, také však chutnající tradičně česky. Rychlé a důkladné zchlazení pak zaručuje uchování jedinečné kvality.

  • Smažený kuřecí řízek

    K jeho přípravě používáme kuřecí prsní svalovinu bez kůže. Samozřejmě i klasické obalování v mouce, rozšlehaných vajíčkách a strouhance. Po rychlém usmažení v oleji následuje bleskové (odborně řečeno šokové) zchlazení, čímž je zachována křehkost, šťavnatost a skvělá chuť kuřecího masa. Vhodný ke konzumaci za studena i po ohřátí.

    • Objednací číslo: 523
    • volné
    • 1–5 °C
    • 3 dny od dodání
  • Smažený karbanátek

    Klasika rychlého a levného občerstvení. Směs mletého hovězího a vepřového masa, čerstvých vajíček, s přidanou žemlí, cibulí, chutnající a vonící také po česneku a pepři. Samozřejmě v trojobalu, samozřejmě smažený na oleji, samozřejmě šokově zchlazený. Soudě dle objednávek našich prodejců, patří k nejoblíbenějšímu svačinovému zboží.

    • Objednací číslo: 526
    • volné 1 ks 100 g
    • 1–5 °C
    • 3 dny od dodání
  • Sekaný řízek se sýrem

    V tomto případě umeleme pouze maso vepřové, které smícháme s nastrouhaným eidamským sýrem, s mlékem a okořeníme solí a pepřem. Dále už postupujeme obvyklou cestou. Trojobal, smažení na oleji, šokové zchlazení. Příjemná chuťová kombinace potěší za studena i po ohřátí. Podávaný s chlebem nebo bílým pečivem nabízí rychlou svačinu či večeři.

    • Objednací číslo: 528
    • volné 1 ks 120 g
    • 1–5 °C
    • 3 dny od dodání
  • Smaženka

    Pro mnohé vzpomínka na časy mléčných jídelen, pro naše zákazníky jistota oblíbené svačiny na český způsob. Z rozšlehaných vajíček se strouhankou je vytvořena široká „plachta“, dozlatova opečená na oleji, položená na měkkém chlebu potřeném hořčicí. Vějířek okurky, pár koleček cibule, pár proužků kapie... Čerstvá, koupená cestou do práce, udělá den příjemnějším.

    • Objednací číslo: 540
    • volné 1 ks 115 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Jihočeská cmunda

    Jeden z nejobyčejnějších, zároveň i z nejoblíbenějších krajových pokrmů. Jenom se potvrzuje stará pravda o kouzlu v jednoduchosti. Zdánlivě prostá placka z brambor, mouky a vajec, okořeněná česnekem, majoránkou, pepřem... Jenomže ono moc záleží na tom, kolik, čeho a jak.

    • Objednací číslo: 541
    • volné 1 ks 100 g
    • 1–5 °C
    • 2 dny od dodání
  • Smažený vepřový řízek

    • Objednací číslo: 522
    • volné
    • 1–5°C
    • 3 dny od dodání
  • Soukenický řízek v bramboráku

    • Objednací číslo: 543
    • volné 1 ks 200 g
    • 1–5°C
    • 2 dny od dodání
  • Terno řízek

    • Objednací číslo: 544
    • volné 1 ks 200 g
    • 1–5°C
    • 2 dny od dodání
Copyright © 2010/2012 All rights reserved. www.vltavotynskelahudky.cz